Karamellstugan

Mitt i glasrikets hjärta ligger karamellstugan, här skrivs hantverk fortfarande stort. Hos mig hittar du bland annat hemkokta karameller i olika smakkombinationer.

OM MIG

Kristina heter jag som driver Karamellstugan. Jag är en ”söt” kvinna med rötterna i Tyskland. Jag har alltid tyckt om sötsaker och att producera dessa är både kul och en utmaning…..allt kan hända!

Jag kom i kontakt med karamellkok efter jag hade sett några avsnitt av en tv serie där ett ungt par byggde upp ett karamellkök. Det såg spännande och färgglatt ut.

I mitt tidigare yrkesliv var jag bl. a. tennistränare och lärare men känner att det nu var tid att leta efter annat. Bor i Småland, mitt i glasriket med sambo, hund och en karamellstuga så klart!

Välkommen till mig

Självklart är ni välkomna till karamellstugan för inköp eller för att delta i en karamellkurs som jag erbjuder i mindre grupper om max. 4 personer till både privatpersoner och företag.

Produkter

karameller

Hemkokta i olika smaker!

Te och kaffe

Te och kaffe från olika tillverkare

hantverk

Egendesignade brickor

Allt från hemkokta karameller i olika smakkombinationer samt allt ifrån grädd-, lakrits, mjuka eller hårda karameller. Det finns även ett utbud av andra leverantörers karameller och konfektyr, samt te, kaffe och egendesignade brickor- här finns genuint svenskt hantverk, tillverkat med passion.

I webbhoppen erbjuder vi det mesta av utbudet som finns i stugan men även lite speciella erbjudanden.

X